Algemene voorwaarden |   0186 - 579 440

Wagenparkbeheer

Zonder een of meerdere auto’s kunt u uw onderneming niet runnen. Maar heeft u wel het overzicht? Weet u welke (bedrijfs)auto’s u heeft rondrijden en welke contracten daarbij horen? En - nog belangrijker - heeft u enig idee wat ze u kosten op jaarbasis? Goed inzicht in uw wagenparkbeheer is belangrijk. RNB Automotive geeft u dat inzicht en adviseert u over de aantrekkelijkste mogelijkheden.

Onafhankelijk

Heeft u medewerkers in dienst? Of werkt u juist zelfstandig? Gaat het om 1, 40 of misschien 100 auto’s? Een check is altijd zinvol. Doordat we onafhankelijk werken en de markt als geen ander kennen, krijgt u altijd het beste advies. Wij werken samen met verschillende dealers en leasemaatschappijen.

 

Fiscale regels

Niet alleen weten we wat er op de automotive-markt speelt. Ook kennen we de steeds veranderende fiscale regels van binnen en buiten. Wat betekent een ander bijtellingspercentage voor u? Voldoet uw wagenpark aan de CO2-normen? En wat als er iets in de motorrijtuigenbelasting verandert? RNB Automotive duikt erin en adviseert u. En worden de fiscale regels zelfs voor ons te ingewikkeld, dan schakelen we gewoon een fiscalist uit ons netwerk in. Want in samenwerken daar geloven wij in.

Neem contact op voor het maken van een afspraak.


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl