Algemene voorwaarden |   0186 - 579 440

mobiliteitsadviseur

Mobiliteits adviseur

Een bedrijfs- of personenauto is een grote investering. Maar wat nu? Nu u een aantal jaren verder bent. De techniek staat niet stil: zo zijn auto’s zuiniger en schoner. Daarnaast zijn veel regels veranderd en eisen aangescherpt. Waarschijnlijk denkt u voordelig te rijden. Maar is dat echt zo? Misschien kan het goedkoper. RNB Automotive rekent het uit voor u.

Advies is maatwerk

Van plan om over te stappen op een elektrische auto? De vele subsidies maken dit erg aantrekkelijk. Maar misschien heeft u wel hele andere wensen. Ons advies is daarom altijd maatwerk. Wij kijken naar uw autogebruik en combineren dat met onze kennis van de markt en de fiscale regels. Of u nu 1 of meerdere auto’s heeft, dat maakt niet uit. Wij stellen een plan op, zodat u voordeliger de weg op kan.

 

25 jaar ervaring

En is ons advies een nieuwe auto? RNB Automotive verkoopt alle merken personen - en bedrijfswagens. Wilt u belettering op uw bedrijfswagen of moet er een inrichting in? Ook dat regelen wij. Net zoals de inkoop van uw oude auto en het regelen van leaseovereenkomsten. Alles overzichtelijk op een adres. RNB Automotive heeft 25 jaar ervaring in de autobranche en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Neem contact op voor het maken van een afspraak.


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl