Algemene voorwaarden |   0186 - 579 440

RNB Automotive leverde deze maand 7 Renaults Clio aan Interieurspecialist Coors Interieurbouw B.V. te Ridderkerk. De inzet van 7 Clio’s helpt Coors om de mvo-doelstellingen te realiseren.

Han Revelman van Coors Interieurbouw B.V. over de keuze: “Wij zijn tevreden over de samenwerking met RNB Automotive. Richard Both heeft ons volledig ontzorgd bij de reorganisatie van ons wagenpark. Eerder al zijn de bedrijfswagens vervangen door nieuwe Mercedes Sprinters met Euro 6 motor en nu dus de nieuwe personenwagens. Hierdoor hebben we nu een verbetering in mvo, lagere bijtelling, besparing op de totale kosten en een uniforme uitstraling.”

Indumij Renault Ridderkerk doet de onderhoudswerkzaamheden en zorgt voor een haal- en brengservice voor de berijders van Coors Interieurbouw B.V.

http://www.coors.nl

Iedere ondernemer krijgt er eens in de zoveel jaar mee te maken; de aanschaf van een (nieuwe) bedrijfswagen. Voor de ene ondernemer is dit de speurtocht naar zijn droomauto. Voor de ander niet meer dan een verplichting. RNB Automotive helpt en begeleidt ondernemers met deze zoektocht naar de meest passende bedrijfsauto. Zo raakten we begin 2013 in gesprek met Arjan Holleman, met als doel auto’s te leveren die zowel zakelijk als prive interessant waren en die aansloot bij de duurzame doelstellingen van zijn bedrijf, Schot Marketing & Communicatie uit Oud-Beijerland.

De keuze is uiteindelijk gevallen op de Mitsubishi Outlander PHEV. “Richard Both heeft me geholpen met het inzichtelijk maken van het aanbod van hybride- en elektrische wagens. Zowel prive als zakelijk had ik een aantal eisen die ik bij Richard neer heb gelegd. Uiteindelijk bleef de Outlander over, een wagen die volledig aan mijn verwachting voldoet. De uitstekende advisering in de keuze voor een nieuwe auto is voor mij een absolute meerwaarde gebleken. Daarnaast ben ik zeer te spreken over de advisering inzake de fiscale mogelijkheden. Ik kan RNB Automotive bij iedereen van harte aanbevelen. Naast de perfecte aflevering van de auto, is er ook netjes een oplaadpunt gerealiseerd en is er een aanvullend beveiligingssysteem gemonteerd. Ook hebben we via shortlease een Volkswagen Up! ingezet. Ik dank Richard voor de uitstekende geleverd diensten.” Kijk voor meer informatie op schot.nl

Wij reclame heeft inmiddels al 3 auto's gekocht bij Richard. Echt heerlijk hoe hij alle rompslomp uit handen neemt en ook de snelheid waarmee gerangeerd wordt.
Goed bezig!

http://wijreclame.nl

Wij hebben 4 nieuwe bedrijfswagens aangeschaft, 1 x Renault Megane, 1 x VW Amarok en 2 Crafters, de expertise en de volledige ontzorging tegen een nette prijs/prestatie en de zuivere praat heeft tot dit besluit geleidt. Ondertussen zijn de 1e twee auto's afgeleverd, bestickerd en compleet zoals afgesproken. Chapeau

 

http://www.gemeren.nl

Neem contact op voor het maken van een afspraak.


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl